Vezetett Meditációk Pszichológustól

Your Instructor


Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta
Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta

Szeretné megtanulni elengedni a stresszt, szorongást és megerősíteni az önbizalmát?

Az irányított relaxáció segíthet:

A szakértelemmel összeállított vezetett meditációs gyakorlatok használata egy hatékony és élvezetes önfejlesztési forma. Önmagunk tudatos segítése, fejlesztése egyedül is lehetséges a megfelelő eszközökkel. Az alábbi anyagok lehetővé teszik, hogy nap mint nap egy szakember által irányított önfejlesztő relaxációs élményben lehessen része.

Megtanulhatja mélyen, regenerálóan ellazítani a testét, az elméjét, és pozitív üzeneteket fogadhat be, melyek erősítik az önbizalmát, énerejét, ellenállóképességét és a belső potenciáljainak kibontakozását.

A rendszeres használat eredménye egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb hangulati világ a hétköznapokban, egy laza, oldott testérzet, és egy belső énerő érzésén alapuló mentális attitűd és részvétel az életben.


Rövid minta a Mélyreható Stresszoldó Relaxációból

Rövid minta az Önbizalmat, Énerőt Segítő Meditációból

"Működik, lazább és pozitívabb állapotban vagyok. Kellemes a beszélő hangja és a háttérzene is. Elsőre is magával sodor, de többszöri alkalommal egyre mélyebben és tudatosabban hatnak a hanganyagok. Nagyon jó módja a nap elkezdésének, vagy befejezésének."

- Árpád

Frequently Asked Questions


Meddig férek hozzá a meditációkhoz miután megvettem a gyűjteményt?
Teljes hozzáférésed lesz az összes meditációhoz határozatlan ideig. A meditációk le is menthetőek mp3 formában, háttérzenés és zene nélküli verziókban egyaránt.
Milyen valutában lehet fizetni?
A biztonságos online fizetésnél bármilyen pénznemű bankkártyát használhatsz. Ha szükséges váltás, ezt automatikusan kezeli a rendszer, mint bármilyen más online vásárlásnál.

Get Started