Vezetett Meditációk Pszichológustól

Your Instructor


Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta
Keleti András Pszichológus, Hipnoterapeuta

Szeretné megtanulni elengedni a stresszt, szorongást és megerősíteni az önbizalmát?

Az irányított relaxáció segíthet:

A szakértelemmel összeállított vezetett meditációs gyakorlatok használata egy hatékony és élvezetes önfejlesztési forma. Önmagunk tudatos segítése, fejlesztése egyedül is lehetséges a megfelelő eszközökkel. Az alábbi anyagok lehetővé teszik, hogy nap mint nap egy szakember által irányított önfejlesztő relaxációs élményben lehessen része.

Megtanulhatja mélyen, regenerálóan ellazítani a testét, az elméjét, és pozitív üzeneteket fogadhat be, melyek erősítik az önbizalmát, énerejét, ellenállóképességét és a belső potenciáljainak kibontakozását.

A rendszeres használat eredménye egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb hangulati világ a hétköznapokban, egy laza, oldott testérzet, és egy belső énerő érzésén alapuló mentális attitűd és részvétel az életben.


Rövid minta a Mélyreható Stresszoldó Relaxációból

Rövid minta az Önbizalmat, Énerőt Segítő Meditációból

"Működik, lazább és pozitívabb állapotban vagyok. Kellemes a beszélő hangja és a háttérzene is. Elsőre is magával sodor, de többszöri alkalommal egyre mélyebben és tudatosabban hatnak a hanganyagok. Nagyon jó módja a nap elkezdésének, vagy befejezésének."

- Árpád

"A meditációk nagyon sokat segítettek feldolgozni gyermekkori sérüléseket, újra felépíteni magam és az önmagamba vetett hitemet.

Könnyen tanulható és minden nap érdemes használni. Bizalomkeltő hang és varázslatos milyen mélységekbe tud elvinni."

- Enikő

Frequently Asked Questions


Meddig férek hozzá a meditációkhoz miután megvettem a gyűjteményt?
Teljes hozzáférésed lesz az összes meditációhoz határozatlan ideig. A meditációk le is menthetőek mp3 formában, háttérzenés és zene nélküli verziókban egyaránt.
Milyen valutában lehet fizetni?
A biztonságos online fizetésnél bármilyen pénznemű bankkártyát használhatsz. Ha szükséges váltás, ezt automatikusan kezeli a rendszer, mint bármilyen más online vásárlásnál.

Get Started